Deze maand ter afleiding even wat anders. Het achterruitje vraagt om een tussenstijl. Twee  dagen experimenteren met rollen, buigen, strekken en krimpen verder, toch een stijl uit meerdere stukjes. Veel kleine stukjes maken ook een grote. Verder nog wat  lasklusjes aan de bodem, het bovenstuk op het portier gelast, de regengoot eraf geslepen.

De balken onder de portieren zijn rot. Ze zijn niet dragend want de  nieuwe bodemplaat maakt nu het verband in de carrosserie. Voorzichtig wegslijpen dus. Het is ook wel mooier zonder de balken. De onderkant van de portieren zijn  nu tevens de onderste lijn van de carrosserie.
Straks wel de onderzijde van de potieren aanhelen voor het mooie.

Om de spatborden te kunnen  monteren met er een strip gelast worden omdat alle montagegaten zijn  uitgelubberd danwel weggeroest.
Ik knip een rechte strip en rek deze aan de zijkant op tot de gewenste ronding ontstaat. Met klemmen houd ik de strip op zijn plek waarna  e.e.a. met een spotlas wordt verbonden.

Ik heb nog vijf bruikbare velgen. Eerst maar eens schoonmaken. Verfafbijt van tegenwoordig werkt helemaal niet. Dan maar stralen. Wat een baggerklus!