De originele voorstoeltjes van de Anglia zijn echt pietepeuterig en ik wil ze vervangen door een bankje. De voorstoeltjes gaan dan naar achter met een soort van middenconsoletje ertussen. Het achterbankje is niet geschikt om voorin te plaatsen want het is te smal en heeft geen onderstel. Dan maar zelf een bankje gemaakt.

Met de voorlopig laatste reparaties en vervangingen aan de carrosserie is het nu tijd om de koets van het chassis af te halen om de onderkant door te lassen. Nog een keer in de touwen en op een geïmproviseerde verrijdbare bok om over het chassis de werkplaats uit te rijden. Een vreemd gezicht om de carrosserie weer bij daglicht te zien… en wat een roest en andere troep is er op de grond achter gebleven.
Deze zomer weer toppers gezien op de American Day in Brielle: twee Amerikaanse hotrods. Wat een verschil in kwaliteit vergeleken met de hier opgeknapte en gerestaureerde klassiekers.