Januari is de maand van het opruimen. Chassis en carrosserie aan de kant en de bezem door de werkplaats. Lekker om weer met een schone werkbank verder te gaan. Verder is het tijd om kleur te bekennen. Met de wetenschap dat het originele motortje het nog doet, is het zeker dat July voorlopig geen hotrod wordt, dus geen blitse kleurtjes als ‘sundown orange’ of ‘cherry red’. Ik ga op zoek naar een grijze blauwe en een antraciet. Dekkende kleuren dus. Ik zet beide kleuren op: 5007 op de wieldoppen en 7016 op de brandstoftank. 5007 is toch te blauw en moet nog verder gemengd worden naar grijs.

Verder deze maand ook nog gewerkt aan de radiateur. Het eerste soldeerwerk voor een nieuwe onderbak is inderdaad mislukt. Een tweede poging lijkt voorlopig wel goed maar heb ik nog niet onder druk kunnen testen. Enfin, radiateur op zijn plaats en aansluiten met nieuwe slangen (door de vorige eigenaar al gekocht maar nog niet gebruikt. Verder werden me twee verloop-koppelstukken gesponsord door R&S Hydrauliek uit Zwijndrecht zodat ik straks gewone 8 mm brandstofleiding kan installeren passend op de aansluitnippels met BSP draad aan de brandstofpomp en de brandstoftank.