Zoals in het najaar ten doel gesteld wordt het langzaam tijd om onderstel en koets weer bij elkaar te brengen.  Na een laatste check van onderdelen waar ik straks moeilijk meer bij kan, hijs ik samen met Ingrid de carrosserie omhoog en rijden we het chassis eronder. Rubber strip op de chassisbalken moeten trillen en rammelen straks voorkomen. We laten de carrosserie rustig zakken en met bouten zet ik ik de zaak definitief vast. July blijft nog wel even op movers staan om haar gemakkelijk te kunnen verplaatsen.

Twee nieuwe probleempjes heb ik nog wel op te lossen: het solderen van de radiateur is niet gelukt, de steun is weer losgelaten, het geheel moet dus opnieuw. Verder bleek de brandstotank lekop de aanhechting met de vulpijp. Omdat ik de vulopening toch niet meer op de oude plaats wilde hebben, heb ik de vulpijp helemaal losgmaakt en twee inspectieluiken gezaagd om de tank ook van binnen te kunen schoonmaken. Voorlopig staat er nu een slangpilaar op de tank en denk im verder aan een oplossing. Op het brandschot heb ik de beoogde lakkleur aangebracht. Heel licht grijs met een blauw toetsje.