De tijd vliegt als je het druk hebt en dat betekent ook dat July er een beetje bij inschiet. De portieren zijn nu helemaal schoon geschuurd, uitgedeukt en in de menie gezet. In de onderdelendozen heb ik 4 sloten gevonden: 3 links en 1 rechtse en laat nu juist die rechtse zijn gebroken en gescheurd en een veer missen. Met een beetje laswerk de zaak gerepareerd en het veertje uit een van de linkse sloten gesloopt. Die werkt ook weer. Verder klein werk gedaan zoals het schoonmaken en monteren van de handrem en een ontwerpje gemaakt voor het dashboardvakje.

Een grotere klus opgepakt tijdens de kerstvakantie. Het originele dak van de Ford was een lap vinyl met isolatieschuim onderlaag dat met een peesrubber gemonteerd werd in een groef in het dak. Alles was zo goed als verteerd en door de dakverlaging is de groef niet meer bruikbaar. De steunlatten zijn nog wel goed en die heb ik passend gemaakt en weer gemonteerd. De bedoeling is nu om een stalen dakplaat te monteren (bol gemaakt met het engels wiel) en daar overheen een nieuw vinyl te lijmen. De plaat is inmiddels gereefd. Nu nog pasmaken en hechten.